Arbeta hemma

De flesta som läser den här texten har förmodligen ett arbete, ett arbete som man går till 5 dagar i veckan och kanske även någon helg då och då. För de flesta är det här det mest naturliga sättet att leva sitt liv, man kämpar på vecka efter vecka, år efter år. Vad man dock kan känna är att man sällan hinner stanna upp och reflektera över livet, det är givetvis något man kan ägna sig åt på helger, semestrar eller annan ledig tid, men visst vore det väl gott att kanske någon dag i veckan kunna sova lite längre och hinna med saker som man anars skulle spendera sin lediga tid åt?

Tänk dig en hel dag som du kan ägna åt dig själv, du kan gå upp när du vill och spendera dagen som du vill. Visst låter det härligt att kunna ha en sådan dag, och visst skulle vi väl alla vilja ha det men problemet som genast dyker upp är ju att en hel dags inkomst går förlorad...eller?

Faktum är att genom att lägga endast 20 minuter den här dagen på att genomföra en undersökning på Internet kan inbringa hela den inkomst som går förlorad då man inte arbetar på sitt ordinarie jobb, låter det osannolikt? Då tar vi det från början. Läs mer om betalda undersökningarr.

Att ta fram en ny produkt är svårt om man inte vet exakt vilka egenskaper den här produkten ska ha för att folk ska köpa den, det här är ett stort problem för stora företag. För att få mer kött på benen innan produkten framställs låter man människor från hela världen ge sin åsikt om vilka egenskaper som är önskvärda, det gör man via undersökningar. Eftersom dessa åsikter är guld värda för företaget erbjuder man också ersättning för dem.

Betalda undersökningar på Internet är idag väldigt stort och många människor världen över livnär sig på det. Det finns massor av olika typer av undersökningar, man kan hitta allt från att få betalt för att shoppa, äta och testa tv-spel till att bara helt enkelt ge sin åsikt. Ersättningen varierar men kan vara allt mellan $1 - $500 för en enda undersökning.

Låt oss åtgerå till den där lediga dagen som tidigare nämnts, tänk dig själv att vara din egen chef hela dagen, att arbeta endast 20 minuter men ändå tjäna lika mycket eller kanske mer än vad du skulle gjort om du arbetade på ditt vanliga jobb.

Ska man nu vara riktigt realistisk så är det ju svårt att begära en dag ledigt varje vecka, alla fyller ju sin funktion på en arbetsplats så det skulle ju bli svårt i längden. Tänk dig istället att du arbetar dina 5 dagar i veckan, men att du lägger 20 minuter hemifrån efter arbetet på att arbeta med betalda undersökningar. I det här fallet skulle du tjäna din vanliga lön varje månad, men också ett antal tusen kronor extra på att genomföra undersökningar. I det här fallet skulle du efter tag samlat hop tillräckligt med pengar för att eventuellt gå ner på halvtid, och väljer man det alternativet har man helt plötsligt ännu mer tid att genomföra undersökningar vilket innebär mer pengar i plånboken.

I första hand måste man se dessa betalda undersökningar som en möjlighet till en extra inkomst varje månad, beroende på hur mycket tid man sedan är villig att spendera finns möjlighet att tjäna större pengar.

Copyright © 2008 VillDuBliRik.se