Tjäna pengar på att blogga

Bloggare har blivit den nya tidens stora hit på nätet. De flesta gillar att blogga på över nätet om vad som händer dem i livet, och flera nishar sina bloggar, t.ex en pokerspelare som skriver om sina erfarenheter online eller en hundälskare som skriver om sina hundar. Om du gillar att blogga kan även du tjäna pengar på detta.


Det finns personer och företag som vill bli representerade i nishade eller onishade bloggar med mycket trafik. Om du skriver om något du älskar och gör det ett tag kommer även du få en eller flera hängivna läsare som tjänar dig pengar.
Första steget är att skapa din blogg. Vi rekommenderar dig att gå till www.blogger.com och skapa dig ett konto, döp bloggen till något i den stil med vad bloggen kommer att handla om och börja skriva. Skriver du ofta (3-4 inlägg om dagen) är detta en jätte bra chans för dig att tjäna pengar på att blogga.

Starta steg för steg


Nish eller syfte med din blogg


Tänk efter vad du vill skriva om. Helst ska du skriva om något du kan, så som tennis eller fotboll eller något som du gillar att göra. Det är vår åsikt att det är bäst att skriva om något du kan för att locka besökare som delar samma intresse. Eller så kan du även uppdatera din blogg med nyheter ifrån något område som du tar ifrån ett par kända källor som du själv väljer.
Kom på ett bra namn för din blogg.
Som sagt tidigare är namnet på din blogg ganska viktig. Besökare kanske inte blir så intresserade utav en blogg som heter 57654524.blogspot.com utan föredrar ett fräsigare namn så som allompoker.blogspot.com eller minahundar.blogspot.com. Ett bra namn är essentiellt för en framgångsrik blogg.


Börja blogga


Blogga på.. de fler inlägg destu bättre, men undvik att göra korta 2 menings inlägg såvida det inte är för att säga god jul eller liknande, och sortera blogginläggen enligt relevans. Lägg varje inlägg du gör under relevant område, du kan katalogisera dina blogginlägg och ha en fiffig meny till höger. Med denna metoden hittar dina besökare precis vad de vill läsa om snabbt och enkelt.


Marknadsför din blogg


Nu när du har kommit igång och börjat skriva gäller det att locka hit dina besökare. Berätta för alla dina vänner om din blogg. Lägg till din blogg på bloggportaler och kataloger. Det finns massor, du behöver bara söka efter dem. Kom ihåg att om fler personer ser din blogg online på de olika bloggportalerna och bloggkatalogerna kommer fler få intresse för den, läsa den, och i slutendan tjäna dig pengar.


Tjäna pengar på din blogg


Det bästa med bloggen förrutom då att blogga.
Börja smått med att skapa ett google adsence konto. Google adsence ger dig betalt per klick, fler klick betyder mer pengar och är ett utmärkt sätt att starta på. Allt eftersom din blogg växer och får mer uppmärksamhet är det dags att ta betalt för reklam på din blogg.Tjäna pengar på din blogg redan idag! Du kommer se dig själv bli kontaktad av flera företag och privatpersoner som vill marknadsföra sin sajt eller produkt på din sajt. Om du har stor förfrågan kan du även ta bra betalt för det. Vissa kanske är ute efter en banner på framsidan, andra efter en länk. Beroende på vad du skriver om kan du tjäna bra med pengar på det.  Skriver du t.ex om poker kan du få väldigt bra erbjudanden och du kommer få uppmärksamhet.

Var ovanstående artikel informerande? Skapade du en blogg på grund av inlägget ovan?
Visa din tacksamhet genom att få fler folk att hitta hit genom att länka till oss genom din blogg. Titel på länken bör vara “Tjäna pengar med villdublirik.se”. Tack för att du läser om våra metoder!Copyright © 2008 VillDuBliRik.se